Bila je jedna od najljepših i najbogatijih Jugoslovenki: Zarađivala hiljade eura dnevno, a onda je sebi uništila život.. (Foto)

Bila je jedna od najljepših i najbogatijih Jugoslovenki: Zarađivala hiljade eura dnevno, a onda je sebi uništila život.. (Foto)

Bila je jedna od najljepših i najbogatijih Jugoslovenki, a onda si je uništila život: Bernarda Marovt je Slovenka koja je 1983. godine odnijela titulu misice Jugoslavije. Mnogi su bili očarani njenom ljepotom i smatrali  su da je ona trebala da ponese titulu najljepše žene svijeta.

Bila je svima favorit za Miss svijeta, ali do toga nije došlo jer je diskvalifikovana. Izbor za Miss svijeta se održavao u Londonu, a došlo se do saznanja da se Bernarda se slikala pr0vokativno za tadašnji “Start”, a u to vrijeme su takve stvari bile neprihvatljive.

Da je ovo vrijeme, drugačije bi se gledalo na to, ali tada je takav potez smatran za neprihvarljiv. Zato je diskvalifikovana sa takmičenja, a sa druge strane je taj broj časopisa prodat u preko čak 350 000 primjeraka.

Iako je diskvalifikovana sa takmičenja, postala je najtraženiji model. Njena karijera je počela cvjetati.  Zarađivala je i po 2 500 eura dnevno. Mnogi su, kao što smo već rekli, bili očarani njenom ljepotom.

Bernarda sada ima 56  godina i moramo priznati da i sada izgleda odlično.  Pogledajte kako je nekada izgledala, a kako sada ova ljepotica izgleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *