Samo dušmani govore da je propaIa: Nikolina Pišek se uselila u novi dom - 0vako ni princeze ne žive, pogled na bazen je nestvaran (Foto)

Samo dušmani govore da je propaIa: Nikolina Pišek se uselila u novi dom – 0vako ni princeze ne žive, pogled na bazen je nestvaran (Foto)

Nikolina Pišek je jedna od najpoznatijih voditeljica, pa je njeno ime uvijek bilo sinonim za elegenaciju i šarm, a uvijek je imala veliku slavu od publike. Kada je sa p0kojnim mužem Vidojom Ristovićem kupila nekretninu u Zagrebu, ona je dala sve od sebe kako bi uredila taj novi dom i može se reći da izgleda kao da je iz bajke.

Ograničena sa resursima od kako nema njenog supruga, ona je uspjela da završi taj dom u kojeg se uselila sa svojim kćerkama, a jedan video je otkrio kako sve to izgleda i da je to više nego što neko može poželiti.

Kada su ljudi vidjeli kako to izgleda, mnogi su rekli da je prava oaza mira i raj za oči dok i njene kćerke imaju svoje kutke uređene po želji i ukusu, pa njen novi dom nikako ne podsjeća na onaj stari u kojem je ona živjela sa svojim mužem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *