Kostina majka u poIiciji rekla 0vo i šokiraIa sve: Progovorila o djetetu u zatv0ru - njene riječi istražiteljima ne izlaze iz glave

Kostina majka u poIiciji rekla 0vo i šokiraIa sve: Progovorila o djetetu u zatv0ru – njene riječi istražiteljima ne izlaze iz glave

Djelo od Koste je ostalo jako zapaženo i nad njim je sprovedena kriminalistička obrada, pa postoje još uvijek činjenice koje se trebaju dobro razmotriti i koje nisu dokumentovane. Majka od dječaka je došla u stanicu kako bi dana iskaz i tu se odmah moglo zapaziti da je čudno to što je došla sva dotjerana i sređena kao da se ništa nije desilo.

Onaa je bila sva našminkana, nalakiranih noktiju u bijelom kompletu i imala je broš na košulji, pa je rekla da se nikada neće odreći svog djeteta niti će dozvoliti ikome da joj ga oduzme.

P0licija ju je ispitala zbog toga što se sumnjalo da je Kosta bio zanemarivan i zapostavljen od strane roditelja, a stručnjaci i dalje rade sa njim kako bi saznali motiv za ovo djelo koje je uradio, ali ipak još uvijek je to bez uspjeha, pa je samo jednom p0licajcu rekao da je to uradio kako bi vidio da mu majka pa’ti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *