U Beogradu luksuz, svila i kadifa, a tamo: Konačno otkriveno gdje Marija i Verica Šerifović žive u Americi, jedan detalj š0kira - "stara šupa, na zidu im rupa"

U Beogradu luksuz, svila i kadifa, a tamo: Konačno otkriveno gdje Marija i Verica Šerifović žive u Americi, jedan detalj š0kira – “stara šupa, na zidu im rupa”

Moramo da kažemo kako je Marija jedna od onih pjevačica kojoj izgled nije potreban da puni bilo koje prostore, klupove, arene i slično. Ona je neko ko se jednom rađa, svojim radom je zaradila velike sume novca, svojim glasom je ostvariIa sve svoje snove, kako i sama kaže. Ona ima jako dobar automobil ,pored toga je kupia stan u jednom jako skupom i luksuznom dijelu Beograda, a mi oduvijek znamo da ima nekretninu i u Americi, jer jako često putuje Srbija- Amerika.

Ona je saada na svom kanalu koji ima na youtube i od kojeg dodatno zarađuje postavila video u kome možemo da vidimo jedne male detalje koji se nalaze u nekretnini koju ima upravo u Americi. Ljudi su se iznenadili jer smatraj uda je to neka šupa koja nije ni uređena, ali Marija se nije obazirala na te komentare, njoj je to kao vikendica, rekla je Vericxa, ona tamo odlazi smao ponekad i nije joj potreban luksuz i svila kao u Beogradu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *