Od ljepotice nije mnogo ostalo… RasturiIa porodicu zbog Mikija Đuričića pa nestaIa - Evo kako danas izgleda nekada fataIna Suzana Perović

Od ljepotice nije mnogo ostalo… RasturiIa porodicu zbog Mikija Đuričića pa nestaIa – Evo kako danas izgleda nekada fataIna Suzana Perović

Suzana Perović je doživjela vrhunac slave u toku svojih dvadesetih godina, a ona je poslije i probala vratiti popularnost sa učešćem u rijalitiju Farma 5, pa je i taj period okarakterisao procvat rijaliti programa na našim prostorima, a mnoge poznate ličnosti su ih koristile da bi one obnovile svoju slavu.

Kada je Suzana bila takmičarka ovog šou programa, onda je i imala neprijatno iskustvo vezano za svog sina Nikolu jer je izvršio sa svojim prijateljima pljačku na benzinskoj pumpi, zbog čega je i morao da ide u zatv0r.

Suzana je imala podršku od svog supruga Vladimira Perovića i kćerke Dajane, a tokoms svog učešća u rijalitiju je ona izazvala polemiku jer je ušla u vezu sa Mikijem Đuričićem iako je ona bila u braku. Poslije izlaska iz emisije je ona uspjela da se pomiri sa svojim supurgom i ono što se vidi danas jeste da Suzana održava izvanredan izgled pored svega toga što je prošla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *