Nestao u jeku popularnosti i postao doktor - živi u Švicarskoj i veoma je priznat: "Ne kajem se, zasnovao sam porodicu, putujem po svijetu.."

Nestao u jeku popularnosti i postao doktor – živi u Švicarskoj i veoma je priznat: “Ne kajem se, zasnovao sam porodicu, putujem po svijetu..”

Kako stvari stoje svako od nas može otpočeti da se bavi nekim poslom, a sada d ali će s eu istom pronaći, to ostaje da vidimo. Svima nama treba neki period adaptacije, a danas kako vidite pišemo o Zoranu Vane koji je počeo da gradi svoju muzičku karijeru jako dobro, ali očigledno nije sebe pronašao u tom i u jeku popularnosti je napustio muziku i krenuo nekim drugim putem.

On je izbacio pjesme koje se i danas dan pjevaju iako je prošlo dosta godina, pjesme koje nemaj urok trajanja koje će uvijek biti hit i po kojima će on uvijek biti prepoznatljiv. Sada živi kako smo istakli u samom naslovu u Švicarskoj, on je doktor, jako puno putuje, priznat je ali kako kaže on povremeno i nastupa, nije se u potpunosti odrekao muzike, samo nije mogao da zamisli kako mu je to jeidno zanimanje i cijeli život. Zasnovao je porodicu sretan je i ispunjen čovjek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *