Svi čekaju toliko dugo da je vide u 0vom izdanju: PogIedajte kako se premijerka pojavila na prijemu, roze je njena boja - svi ostali lznenađeni

Svi čekaju toliko dugo da je vide u 0vom izdanju: PogIedajte kako se premijerka pojavila na prijemu, roze je njena boja – svi ostali lznenađeni

Ana Brnabić je uvijek bila zanimljiva tema za domaće medije, posebno radi svog privatnog života, dok je javnost uvijek voljela nešto novo da sazna o njoj i njihovom sinu Igoru.

Milica se rijetko kada pojavljivala u javnosti i svi smo je imali priliku gledati samo na nekim bitnim događajima, a čim bi se pojavila, ona bi privukla pažnju od javnosti.

Osim toga je premijerka već godinama poznata po svome stilu što se tiče odjeće, dok se moglo vidjeti da je njemu ostala dosljednja do današnjeg dana i svima je nevjerovatno je i zamisliti da je vidimo u nečemu drugom.

Jednom prilikom je premijerka otkrila da je Milica zadužena za njen stajling pa je tako nosila roza boju i svi su rekli da joj veoma dobro stoji i da se vidi da je to njena boja. Sako i cipele su uvijek nezaobilazan stajling kada je u pitanju premijerka, a mnogi su rekli da u ovim bojama izgleda dosta opuštenije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *