Kcerke Željka i Jovane Joksimović izrasle su u prave ljepotice! Pogledajte prve fotke Ane i Srne, komentari pljušte (Foto)

Kcerke Željka i Jovane Joksimović izrasle su u prave ljepotice! Pogledajte prve fotke Ane i Srne, komentari pljušte (Foto)

Ljubav ovo dvoje ljudi traje dug niz godina  a kao plod velike ljubavi imaju troje djece. Svi znamo da su prvobitno dobili sina nakon čega su 2017. godine na svijet došle dvije ljepotice. Naime, oni su uvijek bili zanimljivi kako medijima tako i širokim narodnim masama, jako često se piše o njima.

Kako su oboje javne ličnosti ,moramo da kažemo da gdje god se pojave skrenu pažnju na sebe iako se oni trude da svoj privatni život nikako ne izlažu javnosti, nikako se ne mogu sakriti od medija. Jedno im uspjeva, oni svoju djecu medijski ne eksponiraju, oni nikada nisu snimali djecu i rekli su jasno da će poduzeti sve sankcije ukoliko mediji budu postavljali njihove slike:

Jedine slike koje imamo su slike koje se nalaze iznad teksta, ali svi oni koji ih znaju kazu da su te djevojčice prelijepe, kao i dječak. Sudeći na ljepotu roditelja po genetici i mogu biti samo lijepa djeca, koje je vaše mišljenje na ovu temu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *