Specijalci su ujutru ušli bez najave u Cecinu vilu: Niko nije vjer0vao šta su našli, usIijedila su hapšenja

Specijalci su ujutru ušli bez najave u Cecinu vilu: Niko nije vjer0vao šta su našli, usIijedila su hapšenja

Nakon što je napad na Zorana Đinđića izvršen, to je u Srbiji uveli vanredno stanje, pa je tada ministarstvo unutarnjih pokrenulo veliku akciju za osumnjičene koja je nazvana “Sablja”. Tako je jedna od popularnih privredena pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

U saopštenju ministarstva unutarnjih poslova se navodilo da su do hapšenja dovele anonimne dojave od građana i informacije koje su dobijene od njihove strane, pa je među uhićenima i Zoran Vukojević Vuk.

Tokom pretresa Cecinog doma je policija otkrila pozamašan arsenal od 88 predmeta, među kojima je pronađeno 21 pišt0lj i rev0lveri, te strelj1v, a osim toga i mnogo lisica, sam0strijel, te oprema vojske kao što su kompasi, laserski dalekomjeri i teleobjektivi za nišanjenje, palice, te nekoliko vukovarskih registarskih oznaka.

Sve to je većinom bilo sakriveno u posebno dizajniranom oklopljenom bunkeru, a sve to su specijalci pretresli zbog toga što su dobili dojavu da su noć prije viđene maskirane osobe u ulici Sokobanjskoj i Ljutice Bogdana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *