Imao je 128 kilograma, nije mogao da se sagne, a onda se istopio: Dijeta Ace Sofronijevića skida 40 kilograma kao od šale

Imao je 128 kilograma, nije mogao da se sagne, a onda se istopio: Dijeta Ace Sofronijevića skida 40 kilograma kao od šale

Mnogi ne mogu da se prisjete izgleda od Ace Sofronijevića, a sada bi se iz toga perioda mogao samo prepoznati isti osmijeh jer je imao nevjerovatnu transformaciju sa kojom je uspio skinuti 40 kilograma.

Tokom 2008. godine je on doživio ključni momenat zbog kojeg je stavio brigu o sebi na prvo mjesto, a rekao je da imao poteškoće da se sagne i zaveže pertle na cipelama. On je rekao da su mu nastupi znali trajati dugo vremena i da bi tokom svakog nastupa p0pio značajnu količinu alk0hola.

On je rekao da je izbacio hljeb iz svoje ishrane i sve slatkiše, posebno nakon jela jer on tvrdi da to nije nikako dobro. Za vrijeme doručka je uživao u heljdinoj kaši u kombinaciji sa raznim voćem, te sa jajima.

Pripremao je ukusne salate i humusom u kojem bi uživao uz integralni hljeb ili hljeb od heljde. Za međuobroke je uzimao svježe voće ili dvije datule. Osim toga je uživao u kuhnim jelima, a rekao je da meso koristi samo dva do tri puta sedmično i da ribu jede tri puta sedmično, a da mu se ostatak obroka sastoji od biljne hrane, te da uvijek ima laganu večeru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *