Gostima su napisali obavijest u WC-u, a katastrofalni prijevod je nasmijao sve

Gostima su napisali obavijest u WC-u, a katastrofalni prijevod je nasmijao sve

Gostima su napisali obavijest u WC-u, katastrofalni prevod strance potpuno zbunio: Na ovom WC-u je pisala obavijest kojom se zahvaljuju gostima što ne bacaju vlažne maramice u WC-šolju. Napisana je i obavijest za strance.

Prevod je bio katastrofalan i sigurno da strancima ništa nije bilo jasno šta piše. Ako već sami nisu znali kako pravilno da napišu, mogli su pitati nekoga ko dobro govori engleski, pa bi to bilo drugačije.

Naravno, neko je slikao i objavio na društvene mreže to što je napisano.  Na društvenim mrežama su se mnogi smijali kada su vidjeli ovo i nisu mogli da vjeruju o čemu je riječ. Nije prvi put da vidimo neki l0š prevod, ali ovaj je nadmašio sve.

Bonus: “Prevari0 sam devojku i kajem se zbog toga.  Bio sam vani sa društvom, malo smo popili i u klubu mi je prišla jedna devojka. Zezali smo se,  plesali i na kraju poljubili. Tada kao da sam se otreznio.

Pokupio sam se i otišao. Devojku ne mogu da pogledam u oči. Nisam otišao dalje od poljupca, ali svejedno mi ne bi oprostila. Zato joj nisam ni rekao, ali se kajem i muči me.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *