Svi muškarci u Jugi maštaIi o njoj, a ona progoniIa princa: Albanci joj sur0vo presudiIi, kćerka joj postala rijaliti zvijezda

Svi muškarci u Jugi maštaIi o njoj, a ona progoniIa princa: Albanci joj sur0vo presudiIi, kćerka joj postala rijaliti zvijezda

Ljiljana Žikić Karađorđević je inače bila dama koja je sve muškarce ostavljala bez teksta, a njen izgled i stav su bili nešto posebno. Sa svojim životom je branila Kosovo i ona je čak proglašena kao najljepša djevojka bivše Jugoslavije.

Mnogi ljudi koji su poznavali Ljilju su potvrdili njenu neodoljivu karizmu i energiju za koju nije niko mogao odoljeti, a pored svega toga je posebno i bila zanimljiva njena romantična zavrzlama u koju se upustila sa princem Tomislavom.

Kao veoma mladu ju je otac napustio i ona je uvijek bila poznata po zalaganju za pravdu, dok je i odbila zadržati očevo prezime. Njena najmlađa kćerka je postala poznato lice zbog pojavljivanja u raznim rijaliti programima.

Oko njene romantične veze sa Tomislavom Karađorđevićem su kružile razne priče, a ona je zajedno sa njim živjela godinu dana, dok joj je princ rekao da se planira razvesti od supruge Linde. Kada je krenuo NATO na’pad na Jugoslaviju onda se Ljiljana prijavila kao dobrovoljac u Vojsku Jugoslavije, a u dobi od 42 godine je izgubila živ0t u zasjedi Albanskih ter0rista sa još dvije vojne osobe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *