Maja Ognjenović i Miloš Teodosić bili su na korak do braka: lznenadit ćete se kad čujete pravi razlog raskida veridbe (FOTO)

Maja Ognjenović i Miloš Teodosić bili su na korak do braka: lznenadit ćete se kad čujete pravi razlog raskida veridbe (FOTO)

Maja Ognjenović i Miloš Teodosić su u prošlosti bili u ljubavnoj vezi, a malo je zapravo informacija bilo o njihovim zarukama. Dok je poznati košarkaš uplovio u brak sa glumicom Jelisavetom Orašanin, odbojkašica i dalje briljira uz Daču Ikodinovića.

Maja i Miloš su svoju vezu počeli 2008. godine, a poslije dvije godine od toga su potvrdili zaruke, dok je njihova veza bila opisana kao skladn i stabilna, te se svima činilo kao da će se vjenčati.

Ipak, njih su poslovne težnje odvele prema različitim putevima i Miloš je tako otputovao u Moskvu, a Maja je otputovala u Berln, dok je upravo ta fizička udaljenost između njih uzrokovala da njihov odnos postane napet i kako to često biva je fizička udaljenost uzrokovala pogoršanje njihovog odnosa, a 2013. godine su raskinuli zaruke radi poteškoća održavanja veze na daljinu.

Za ovaj par je to razdoblje ostalo u lijepom sjećanju, a oni su uspjeli da održe srdačan odnos jedno s drugim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *