Tito je za Sofiju Loren uradio što nije ni za jednu ženu: Jovankina sestra otkrila kako je 15 dana proveo s glumicom

Tito je za Sofiju Loren uradio što nije ni za jednu ženu: Jovankina sestra otkrila kako je 15 dana proveo s glumicom

Tokom života je Tito uzimao pažnju javnosti sa fascinantnim detaljima iz svog života, a kako su i priče o njegovim romantičnim aferama postajale sve glasnije, to je sve izazvalo napetosti u njegovom braku.

Pored svega toga je Tito predstavljao sliku kako je sve bilo u savršenom redu, dok se trudio da što više sakrije, a zbog mnogo informacija koje su dolazile se više ne zna šta je istina, a šta nije.

On je tokom vladavine ugostio dosta istaknutih osoba iz čitavog svijeta kao što su Elizyabeth Taylor, Sofija Loren i Ričard Baton, a prema riječima od sestre Jovanke Broz su se svi međusobno divili, dok su i ostavili pozitivan dojam na samu Jovanku.

Tokom posjete koja je trajala 15 ddana je ona bila Titov gost na Brionima, pa je tada povela i svog malog sina i u društvu je bil švicarska dadilja, a Loren tokom života nije bila samo uspješna glumica nego i vješta kuharica dok je poslije i objvila knjigu sa receptima. Jovankina sestra se prisjetila mnogo zadovoljstva tokom zajedničkog uživanja u njenim jelima, pa je rekla da su njena jela imala jedinstven ukus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *