Vrijeme je da vam saopštimo najljepše vijesti! Aleksandra i Filip putem Instagrama obradovali naciju: Djevojčica je...(FOTO)

Vrijeme je da vam saopštimo najljepše vijesti! Aleksandra i Filip putem Instagrama obradovali naciju: Djevojčica je…(FOTO)

Svi mi znamo da je ona svoju karijeru počela u Zvezdama granda, gradila je jako sporo, a onda svi kažu da je udajom za Filipa napravila najbolji životni potez, tada je njena karijera u jako kratkom vremenskom periodu postala mega, došla je do vrha zahvaljujući Živojinovićima. Aleksandra je samo jendom rekla nešto na ovu temu, rekla je kako je svaku pjesmu sama platila, kako joj materijalno nikad niko nije pomagao, kako i danas dan živi od svog novca. Sve ovo je iz publike tada potvrdio Filip.

Naime, svi znamo da se oni jako vole, kao plod ljubavi su dobili sina, a sve ljude zanima da li planiraju drugo dijete i kada bi se ono moglo desiti? Oni jako pametno uvijek izbjegnu odgovor na ovo pitanje, ali sada su podijelili sretne vijesti, djevojčicu koja pjeva pjesmu od Aleksandre, oni su ponosni na nju, pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Zaljubili su se u nju očigledno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *