0vo je najsretniji dan u domu Šaulića: Ilda se oglasila na lnstagramu, muž Bojan slavi, čestitke pristižu sa svih strana (Foto)

0vo je najsretniji dan u domu Šaulića: Ilda se oglasila na lnstagramu, muž Bojan slavi, čestitke pristižu sa svih strana (Foto)

Kćerka od Šabana Šaulića je već dugo godina u sretnom braku, a tokom djetinjstva se Ilda sa Bojanom poznavala iako su imali veliku razliku u godinama. Razlika u godinama između njih je bila osam godina, a Bojan je u Ameriku krenuo sa 20 godina, a ona je tada imala 12 godina.

Njihov prvi susret koji je poslije dugo godina bio bez komunikacije je bio pravi šok za nju i za njega i poslije dugo vremena su se okupili na šoljici kafe. Ona je tada rekla da je bil nespremna i da nije očekivala da će biti sa muškarcem koji je za nju bio još uvijek nepoznat.

Ipak, ubrzo su otkrili oboje da su jedno drugo ono što su tražili izjavila je da je on njena srodna duša pa da su sretni sedam godina već zajedno. Skoro su oni proslavili godišnjicu zajedno i ta objava je bila vrlo brzo ispunjena sa porukama čestiti voljenih osoba, njihovih prijatelja i njihovih kolega, dok su im svi poželjeli da njihova ljubav traje do kraja života baš kao i prvog dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *