Vidjeli ste je u Bajinom spotu, a niste znali da mu je rodila dvoje djece: Ovo je njegova 19 godina mlađa supruga (FOTO)

Vidjeli ste je u Bajinom spotu, a niste znali da mu je rodila dvoje djece: Ovo je njegova 19 godina mlađa supruga (FOTO)

Nedeljko Baja je rođen u Šipovu 1968. godine, a navodi se da trenutno putuje između Novog Sada, Beča i Beograda, a već je 25 godina dio domaće estrade. Pored toga što je dugo godina prisutan na estradi, on je uspio sačuvati svoj privatni život dalje od očiju javnosti.

Mnogo je bilo priča tokom njegove karijere o njemu, pa čak i negativnih gdje su ga ljudi prozivali za razne stvari, ali ipak na sve te prozivke pjevač nije obraćao pažnju pa je rijetko kada davao svoj komentar na bilo šta od toga što se govorilo o njemu.

Njegova bivša supruga je također dijelila istu želju za privatnošću, dok se moglo primijetiti da je to uspjela ostvariti, a tako se jedva saznala činjenica da je bio sa Ivanom u braku koja je od njega mlađa 19 godina i koja je bila glavna glumica u njegovom spotu “M0kra do k0že”. Ipak, 2018. godine je par odlučio raskinuti brak, a pjevač je dobio starateljstvo nad dvoje djece.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *