0vo se ne viđa svaki dan: Poznati pjevač Adil kod Smedereva izgradio kuću od 200.000 eura - bazen nasred dvorišta, sve moderno

0vo se ne viđa svaki dan: Poznati pjevač Adil kod Smedereva izgradio kuću od 200.000 eura – bazen nasred dvorišta, sve moderno

Kako su to mediji iz Srbije prenijeli, pjevač Adil Maksutović je kod Smedereva napravio kuću od 200 hiljada eura, a kako to mediji prenose, pjevač se uskoro seli u Podunavski okrug.

Muzičar je prije par godina kupio plac, te su mu majstori skoro izgradili vilu, dok je rekao da su radovi tamo pri samom kraju i uskoro će Adilova porodica tamo da pređe da živi.

Jedan izvor je rekao da je Adil uvijek htio da pronađe neko mjesto idealno gdje će praviti kuću sa dvorištem i bazenom. Adilu je prijatelj zapravo tu kuću preporučio njemu, dok je otkrio da je pjevač htio da njegov dom bude daleko od gradske gužve, te da on stalno putuje pa mu ne znači to ništa puno.

Spomenuo je da je supruga od pjevača oduševljena sa tom kućom i da je čitav projekat napravljen po onome kako su njih dvoje zamislili, a Adil je mnogo posvećen svojoj porodici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *