Niko nije očekivao od nje da joj 0vo uradi, sve ostaviIa bez teksta - evo kako se zaista slaže Jelena Karleuša sa svekrv0m

Niko nije očekivao od nje da joj 0vo uradi, sve ostaviIa bez teksta – evo kako se zaista slaže Jelena Karleuša sa svekrv0m

Jelena Karleuša je uspjela da izda dva albuma u veoma kratkom roku i to poslije 11 godina pauze, a pored svega toga je i izazvala pažnju javnosti posebno jer se raspravlja u javnosti tema da li je uopšte sa svojim suprugom i da li će doći do razvoda saa Duškom.

Malo ljudi zna da je pjevačica inače veoma predana majka i njoj je obitelj iznad svega, te ona svoju svekrvu jako cijeni i poštuje bez obzira na to kakav odnos ima sa Duškom. U skorije vrijeme je bilo veliko slavlje na kojem se okupilo mnogo poznatih ličnosti, a povod je bio rođendan Atine i Nike.

Ono što je sve iznenadilo jeste jedna fotografija koja je uhvatila Jelenu Karleušu i Duška Tošića kako su oni uživali u tome radosnom danu sa svojim kćerkama. Među zvanicama se naravno našla i Nikoleta koja je Tošićeva majka, a na fotografiji između Nikolete i Karleuše se moglo vidjeti kako je Jelena nježno grli dok su se obje smješkale ispred kamere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *