Nekada najlepši muškarac na svijetu, a sad… PogIedajte kako danas izgleda Brendon iz Beverli Hilsa, godine su bile nemiIosrdne (FOTO)

Nekada najlepši muškarac na svijetu, a sad… PogIedajte kako danas izgleda Brendon iz Beverli Hilsa, godine su bile nemiIosrdne (FOTO)

Brendon je zapaženi lik iz poznate serije “Beverly Hills”, a on je u skorije vrijeme proslavio svoj 54. rođendan. Tada je on stekao slavu u dobi od 21 godinu u poznatoj produkciji, a javnost nije bila upoznata sa činjenicom šta se dogodilo u životu od Jasona Presleya sve do danas.

Pored toga što je imao istaknutu ulogu u Beverli Hillsu, karijera od Brendona nije bila ograničena samo na to postignuće jer je neumorno radio što dokazuje i njegova opsežna lista filmskih i televizijskih ostvarenja, pa je radio na raznim projektima.

https://www.instagram.com/p/CrTNFoCqTkt/?utm_source=ig_embed&ig_rid=47f649ff-830e-4d46-9aa3-10bc560adc6b

On je na vrhuncu svoje slave 1999. godine ušao u brak sa Ashley Peterson ali je to nažalost potrajalo samo godinu dana, pa je poslije toga svoju sreću otkrio uz Naomi Loud-Priestly sa kojom je dobio kćerku i sina.

Putem njegovog profila na društvenim mrežama se u današnje vrijeme može vidjeti kako to Brendon iz Beverli Hilsa izgleda i kakvu je transformaciju imao, a pored činjenice što su se njemu na licu pojavile bore i sijede dlake, i dalje se vidi karizma i privlačnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *