Trideset godina se nagađalo, sada istina konačno izlazi na vidjelo: Suzana Mančić i Frano Lasić priznaju detalje svoje tajne veze (FOTO)

Trideset godina se nagađalo, sada istina konačno izlazi na vidjelo: Suzana Mančić i Frano Lasić priznaju detalje svoje tajne veze (FOTO)

Skoro 40 godina traje poznanstvo između poznate Suzane Mančić i Frana Lasića, a sve priče su krenule od trenutka kada su uhvaćeni na zajedničkoj fotografiji na naslovnici časopisa “Praktična žena”. Sve od tada su krenule priče oko toga da li između njih postoji nešto više od prijateljstva.

Tada je Suzana bila smatrana kao jedna od najljepših žena u državi, a Frano je bio poznat kao veliki zavodnik. Pored toga što su oboje pronašli sreću u drugim brakovima, oni su se našli ispred kamera poslije dugo vremena na snimanje serije “Selo g0ri, a baba se češlja”.

Suzana je otkrila da su se oni oboje upoznali kada su bili na vrhuncu slave, a da su se njihovi putevi često križali na koncertima i dodjelama nagrada, pa su i na kraju krenuli da provode vrijeme zajedno. Njihov je društveni krug nekako bio isprepleten da su se stalno nalazali u istom društvu.

Za njega je Suzana je rekla da je osoba ljubazne naravi koji jako vedar i pošten, a da je otmjenog ponšanja i da se nije upuštao ni u kakve revare. Spomenula je da je bio svjestan svog izgleda, a da se nije prepuštao pr0miskuitetnom ponašanju ženskara, dok je njegova prijateljska priroda olakšavala razvijanje naklonosti i druženje sa njim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *