Možete li da ga prepoznate? Dječak sa slike je danas veoma poznat u Srbiji, a iza 0ve fotografije krije se burno detinjstvo

Možete li da ga prepoznate? Dječak sa slike je danas veoma poznat u Srbiji, a iza 0ve fotografije krije se burno detinjstvo

Često izgled od poznatih ličnosti iz djetinjstva zna izazvati veliku pažnju javnosti, a posebno je to tako radi činjenice što te fotografije pokazuju pojedinca tokom njegovih godina odrastanja.

Na takav način mogu i bolje da upoznaju tu ličnost, a danas je dječak koji je prikazan na fotografiji postao uspješan glumac i javnost ga pomno prati. Jedna njegova uloga ga je također izbacila u središte pažnje, gdje je on i učvrstio svoj status omiljene osobe.

Ako niste shvatili o kome se radi, u pitanju je Zoran Pajić. Zaista je i teško pronaći nekoga ko nije čuo za njega ili ko nije upoznat sa aspektima njegovog života. Jedna fotografija njega koju možete pogledati je nastalu u njegovom djetinjstvu u Požarevcu.

Duboko je uvijek bio predan poslu i mnogo je ulagao kako bi se ostvario u poslovnim uspjesima. U zadnje vrijeme ga rijetko viđamo na televiziji, a pored toga se nije nikada prestao baviti sa kazališnim predstavama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *