Od bajne ljubavi do n0ćne m0re: Kupio je sve karte za njen koncert kako bi pjevala samo njemu, a onda joj priredio paka0

Od bajne ljubavi do n0ćne m0re: Kupio je sve karte za njen koncert kako bi pjevala samo njemu, a onda joj priredio paka0

Estrdne ličnosti drugim ljudima znaju izgledati kao savršene i kao da nemaju nikakvih mana u životu, ali realnost često ne budde takva jer su to i dalje samo ljudi kao ostali. S vremena na vrijeme se zna dogoditi da neki zaluđeni fan uradi nešto, o čemu ćemo i danas zapravo da pišemo.

Goca Tržan je pjevačica koja je imala oduvijek izuzetan talenat, a o njenom braku sa rijaliti zvijezdom Ivnom Marinkovićem se dosta pisalo, dok ovaj konkretan primjer podjseća na postupke poslovnog čovjeka koji je bio odlučan da pridobije pjevačicu.

2001. godine je Dejan Dragojlović otkupio zapravo sve ulaznice za njen koncert u Sava Centru, a ona je znala da to nije slučajnost i da joj je bilo jasno da ona nastupa samo za njega. Ipak, njihova ljubav nije opstala i svako je krenuo svojim putem, pa je i privukao ponovo pažnju javnosti kada je on uhapšen zbog malverzacija sa nabavkom uređaja u institutu za onkologiju i radiologiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *