Šako Polumenta posebno emotivan, 0vo je čekao godinama: Čestitke stižu sa svih strana - da nije malo star za nove početke?

Šako Polumenta posebno emotivan, 0vo je čekao godinama: Čestitke stižu sa svih strana – da nije malo star za nove početke?

Moramo biti iskrnei Šako Polumenta je dugo na javnoj sceni i za njega ne možemo da kažemo kako je samo porodičan čovjek, kako nije imao neke skandaIe. Za sve te godine se susreo sa svim i svačim kao što smo i mi od njega mogli da vidimo svašta. Danas pišemo o jendom jao posebnom danu za njega, ovo je možda jedan od najemotivnijih dana, on je sada shvatio kako mu je Rijana kćerka porasla, ona u ruci drži diplomu.

Završila je fakultet sa najvećom ocjenom hvalio se Šako. Neki su pisali kako je on njima svimai zgledao i djelovao starije a ima tako mladu kćerku koja kreće u nove pobjede, nove početke. Naime, mišljenje ljudi o njemu je podijeljeno, jendi ga vole, jedni ne, zavisi da li ga gledaju kroz muziku ili skandaIe koje za sobom vuče. Pogledajte slike porodice koje je dijelio na svojim društvenim mrežama, sreća se i više nego vidi na njima:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *