Najljepši Arap na svijetu bio u centru š0k skandaIa zbog izgleda: Ženama padaju viIice kad ga vide, on oženio "Muškaraču"

Najljepši Arap na svijetu bio u centru š0k skandaIa zbog izgleda: Ženama padaju viIice kad ga vide, on oženio “Muškaraču”

Omar Burkan Gala je inače višestruki talenat iz Iraka koji se proslavio kao glumac, model i fotograf, a svoju je slavu stekao 2013. godine radi skandala. Njegova je ljepota zaista svima bila zadivljujuća pa je čak navodno ispraćen iz Saudijske Arabije na temelju svog neodoljivog izgleda.

Iako je kontroverza oko njegovog imena izazvala veliku buku, on je iskoristio pažnju u svoju korist i iskoristio svaki trenutak kako bi bio u centru pžnje. Jednom prilikom na festivalu je rekao da zbog njegovog rada kao model su ga djevojke prepoznale i počele tražiti autograme, a to ponašanje nije baš naišlo na dobar prijem kod mještana i vlasti koje su njega zamolili da napusti događaj.

On se 2015. godine oženio sa Iasmin Oveidah koja je modna dizajnerica iz Jordana, pa su svoju vezu čuvali od očiju javnosti i nisu dozvoljavali medijima da utiču na njihov zajednički život. Brojne obožavateljice su preko društvenih mreža izrazile svoje nezadovoljstvo sanjegovim statusom veze, gdje su komentirale kako njegova supruga izgleda previše muževno da bi bila sa njim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *