Sarajlija kupio stara kola, pa se š0kirao kad je u njima našao 1 stvar: Nije mogao da se smiri dok nije 0vo uradio

Sarajlija kupio stara kola, pa se š0kirao kad je u njima našao 1 stvar: Nije mogao da se smiri dok nije 0vo uradio

Smajić Halil je stanovnik Sarajeva, koji je u skorije vrijeme uzeo auto od jedne nane koja je živjela u istom mjestu, a nije ni sam bio svjestan šta će da otkrije tu. Motiv mu je bio da pomogne toj starici jer joj je novac bio potreban, a odlučio je kupiti njeno vozilo koje joj je ostavio suprug za 1690 eura.

Ipak, ta priča je dobila odjednom neočekivani preokret. Prema pričama od poznanika, ta žena je poslije četiri godine prodala auto od svog p0kojnog supruga i razlog prodaje je bio finansijska potreba.

Iako od toga auta nije bilo nikakve koristi, Halil je odlučio da ga kupi kako bi pomogao toj ženi, dok je on velikodušno dao njoj više novca od tražene početne cijene. Kada je preuzeo auto, on je u prtljažniku našao na kutiju i kovertu, a prilikom njenog otvaranja je pronašao u njoj 1.500 eura, a bez ikakvog oklijevanj je odlučio da vrati novac ženi.

Ona je njemu rekla da ne želi taj novac i da može raditi s njim šta želi jer je taj novac bio namjenjen za spr0vod njenog supruga ali je izgubljen i da ga je ona tražila neko vrijeme, ali da je na kraju odustala, Ipak, ona je na kraju prihvatila novac i Halil je rekao da je bila jako sretna, dok je slučaj njegovog poštenja dospio i u medije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *