Nedopustiv potez Emira Kusturice koji je š0kirao cijelu Srbiju: A 0nda mu se Isidora Bjelica "osvetiIa" na urnebesan način

Nedopustiv potez Emira Kusturice koji je š0kirao cijelu Srbiju: A 0nda mu se Isidora Bjelica “osvetiIa” na urnebesan način

Emir Kusturica je inače poznati redatelj, muzičar i glumac iz Srbje koji trenutno živi u Drvengradu i u braku sa je sa Majom Mandić Kusturicom sa kojom ima dvoje djece.

Sve od sedamdesetih godina on režira filmove koji su stekli popularnost i van naših granica, pa je pet puta predstavljen na filmskom festivalu u Cannesu, dok je i tri puta nagrađen sa Zlatnom palmom za filmove “Otac na službenom putu” “Underground”.

Njemu je čak i Francuska dodijelila orden viteza Legije časti, a Kusturica je 2011. godine postao član Akademije nauaka i umjetnosti Republike Srpske. Javnost pamti njegovu poznatu svađu koja se desila tokom filmskog festivala u Cannesu, a taj incident se dogodio kada je dobio drugu Zlatnu palmu.

Zapravo je on imao impulzivnu reakciju kako bi odbranio dostojanstvo glumice koju je neki necivilizovani p0jedinac 0pipa0, pa je tadda on udari0 počinitelja i izazvao pravu pometnju. Tokom boravka u jednom hotelu je napa0 fizički Nebojšu Pajkića, a Prema natpisima medija je Isidora Bjelica, pokušala i da zaštiti njega sa torbicom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *