Osvojio milione na lutriji pa ga sačekao š0k života: Niko pametnije nije uložio novac od njega, a onda se saznala istina

Osvojio milione na lutriji pa ga sačekao š0k života: Niko pametnije nije uložio novac od njega, a onda se saznala istina

Gareth Bull je bivši zidar koji je uspio da osvoji jackpot od 41 miliona funti, dok je on uspio da izgradi ekstravagantnu rezidenciju. On je kupio zemljište koje je bilo veličine dva hektara i uspio je igraditi graciozni dom, dok se njegova kuća prostire na 6000 kvadratnih metara i ima umjetno jezero.

Tokom k0rone je sve to moralo biti obustavljeno i onda je odlučio preuzeti stvar u svoje ruke sa svojih par prijatelja, a najviše se ponosi na ribarsko jezero koj eje napravio od veličine dva teniska terena i u kojem ima par stotina riba.

Njegova želja je uvijek bila da vodi miran život, a sada je sve to sebi i omogućio u novom domu za razliku od njegovog ranije života koji nije bio jednostavan. Sa svojom suprugom se razveo, a njegova supruga Ketrin je zapravo njegovu nevjeru otkrila preko televizijskog prenosa gdje ga vidjela u društvu njegove ljubavnice na b0ksačkom natjecanju i tada je saznala cijelu istinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *