Spava0 je sa taštom i 3 godine nije izlazio iz kuće: PIašio se i svoje sjenke, a onda je njegov izgled 0dao jezivu istinu

Spava0 je sa taštom i 3 godine nije izlazio iz kuće: PIašio se i svoje sjenke, a onda je njegov izgled 0dao jezivu istinu

Britanski pjevač Robbie Williams kojeg je javnost upoznala prvi put kao člana grupe “Take that” je izgubio značajan broj kil0grama, a poslije raspada grupe je on nastavio sa solo krijerom pa je napravio dosta hitova.

Ipak, njegovi fanovi strepe radi njegovog izgleda koji postaje iz dana u dan sve l0šiji, a Robi je bio iskren o svojim zdravstvenim problemima, posebno i o svojoj b0rbi sa poremećajem radi kojeg je 0psjednut uočenim nedostacima u svom fizičkom izgledu, pa je u intervjuu govorio o brobi sa tejelnom dismorfijom.

Duže vrijeeme se i su0čavao sa značajnim mentalnim pr0blemima koji su ga koštali mnogo, a priznao je da je bio zatvoren unutar zidova kuće tri godine i to je bilo radi agorafobije, stanja radi kojeg se on plašio otvorenih prostora. Također je postao tema medija radi ne0bično intimn0g 0dn0sa sa svojom svekrvom, dok im je veza bila toliko dub0ka daa je nekada znala dijeliti bračni krevet sa njim i njegovom suprugom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *