Zar zaova i snaja moraju da se vole? Sanja Marinković pokazala šta misli o supruzi svoga brata - 0vo joj nikad neće zaboraviti (FOTO)

Zar zaova i snaja moraju da se vole? Sanja Marinković pokazala šta misli o supruzi svoga brata – 0vo joj nikad neće zaboraviti (FOTO)

Brat od Sanje Marinković je dugo vremena boravio u Londonu, a tako je i bilo nekih nagađanja da će on da se vrati u Srbiju, ali se na kraju pokazalo da se to neće dogoditi. Ono što je njegov hobi jeste istraživanje novih destinacija, a izgleda da je on to prenio i na voditeljicu.

Od produkcije je voditeljica u neprestanoj potrazi za istraživanjem novih i jedinstvenih destinacija za istraživanje, pa tako i često putuje na dvije destinacije koje posebno voli, a to su Španija i Dubai.

Za dolazak svoje snahe je Sanja nakon iskrcaja iz aviona imala poseban plan, a to je bilo rođendansko iznenađenje, a ovakav razvoj događaja je bio totalno neočekivan. Ona je slavljenicu darivala sa buketom cvijeća, tortom, te sa balonima, a sve to je također i uhvaćeno na fotografiji. Ova lijepa gesta je pokazala veliku ljubav, poštovanje i uvažavanje koje dijele jedna sa drugom, dok je sve to i zabilježeno na društvenim mrežama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *