"Nekad bila jadna sir0tinja, a sada bahata diva": KupaIa se u koritu, spavala u kući bez pr0zora - evo ko je sve 0vo otkrio

“Nekad bila jadna sir0tinja, a sada bahata diva”: KupaIa se u koritu, spavala u kući bez pr0zora – evo ko je sve 0vo otkrio

Moramo da kažemo kako je ona svoju karijeru počela davno u Grandu, postigla je veliki uspjeh zahvaljujući grandu. Oduvijek je bila nekako skromna lijepog prirodnog izgleda, ali nakon nekoliko godina slave, njoj se desio preokret, uradila je na sebi brojne korekcije, doradila izgled i sada više kako vidite po naslovnoj fotografiji ne liči na sebe.

Njena strina se oglasila za medije jednom prilikom i rekla kako je njoj žao Tanje, kako je kao mala imala jako težak život njeni nisu imali novca, znali su se kupati u koritu, nemati struje i slično. Ona kaže da je Tanja sada došla do novca ali je zaboravila neke bliske ljude koji su joj nekad abili dobri, nekada kada nije bila toliko popularna:

Kada su ovo čule široke narodne mase napaIi su je, pisali kako je nekada bila teška sir0tinja  a kako se obično takvi poslije kada dođu do novca i bahate. Vaše mišljenje o svemu tome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *