Radin opsjednuti fan objavio fotku nage djevojke i tvrdi da je to pjevačica: Kaže da joj je platio 10.000 eura za odnos - "Nisi l0ša, daIa si se.."

Radin opsjednuti fan objavio fotku nage djevojke i tvrdi da je to pjevačica: Kaže da joj je platio 10.000 eura za odnos – “Nisi l0ša, daIa si se..”

Moramo da kažemo kako je Rada godinama prisztna na estradnoj sceni, kako je imala svoj život, svoje veze daleko od skandaIa, ali sada je njen fan, Dario Šogorović  uradio sve da ona dospije na sve naslovne stranice. Naime, kako vidite u samom naslovu on je iznio neke tvrdnje, nakon kojih se oglasila i pjevačica, bila je kratka i jasna.

Darko je prvobitno rekao kako je dao 10.000  eura  Radi za jednu noć da imaju 0dnose, kaže da mu je dozvolila što nijedna druga nije. Rada se nakon ovih tvrdnji oglasila i rekla da je dečko prati po nastupima i moli za slike, pa iste postavlja kao da su imali emotivnu vezu, boIest. Istakla je da ne želi pisati i pričati na ovu temu da će se on morati na sudu pozabaviti dokazima na svoje tvrdnje.

Onda je on kao iz stopa izbacio “dokaz”,slika nage djevojke a on kaže da je to upravo Rada, kako joj je lice prekrivno, ne možemo da tvrdimo ništa. Pogledajte klikom OVDJE kako izgleda ta objavljena fotografija.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *