Sve se doznalo: Majka Zdravka Čolića nije bila za njegovu ženidbu - Ovo što je mladoj na kućnom pragu poručila, sIediće vam žiIe

Sve se doznalo: Majka Zdravka Čolića nije bila za njegovu ženidbu – Ovo što je mladoj na kućnom pragu poručila, sIediće vam žiIe

Prije nekih dvadeset godina kada se Zdravko Čolić vjenčao sa Aleksandrom, mnogi su se iznenadili zbog toga. Upravo razlog tome je bio što su svi mislili da je pjevač uvjereni neženja.

Dugo vremena je prisutnost Aleksandre u Zdravkovom životu bila nepoznata za javnost, a oni su vjenčanje obavili na miran način i bez ikakve raskoši, te spektakla. Tokom jednog intervjua se muzičar prisjetio jednog perioda iz svog života kada je on primao bezbrojn pisma i ponude, dok je i imao susret sa jednom mladom Makedonkom koja je došla u njegov obiteljski dom u vjenčanici i sa kumom uz sebe. Sve to je bilo sa namjerom da se ona uda za njega.

Mlada je bila nestrpljiva da se uda za Zdravka, ali njega tada nije bilo u domu, pa je Čolina majka ljubazno njoj rekla da Zdravko još nije spreman za brak, a to je anegdota koje se on često sjeti i prepričava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *