Koliko često treba prati farmerke? Odgovor na 0vo goruće pitanje dao prvi čovjek kompanije Levis i končno riješio sve dileme

Koliko često treba prati farmerke? Odgovor na 0vo goruće pitanje dao prvi čovjek kompanije Levis i končno riješio sve dileme

Mnogi entuzijazisti farmerki tvrde kako njihovo pranje može da ima negativni uticaj na njihov oblik, te nijansu, a suzdržavanje od pranja zapravo može da poboljša njihovu privlačnost stvaranjem stilskih nabora.

Čovjek po imenu Charles Berger je u intervjuu za CNBC je jasno izjavio kako one preproručuje pranje farmerki i pored toga je naglasio kako ljudi prave greške kada je u pitanju napredak tehnologije. Tačnije, on je naglasio da izbjegava korištenje mašine pranje i sušenje svoje traper odjeće.

On je rekao da oni koji su entuzijazisti farmerki da će savjetovati da ih ne stavljate u mašinu za veš jer to može da ima negativan utjecaj na oblik i ton, dok i nepravilno pranje može samo naškoditi. Sa tim riječima je zparavo sve i iznenadio, ali ipak izgleda da bi ih jako rijetko trebalo prati i ne koristiti mašinu za veš u tome slučaju. Sada i sami probajte ovu tehniku pa se nadamo da ćete imati pozitivan dojam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *