Jovana u crvenom miniću bacila sve u trans: Nikad kraća haIjina, istakla noge, svi gledaju u jedno – au, mačkica provirila —

Jovana u crvenom miniću bacila sve u trans: Nikad kraća haIjina, istakla noge, svi gledaju u jedno – au, mačkica provirila —

Kada pomenemo Jovanu, zadnjih nekoliko mjeseci moramo se složiti da je svakodnevno po portalima i naslovnim stranama. Da li je svaka reklama reklama pitali su je jendom prilikom, a ona je rekla da jeste. Istakla je da svaka reklama diže neku cijenu čovjeku a da se l0še stvari zaborave a poipularnost ostaje.

Njene izjave mnogi msatraju jako smiješnim, nepromotrenim. Ističu da je ona neko ko je možda prevuiše gIup da iznese popularnost. Da je ostala voditeljica rijaliti programa nikada se ne bi istakla toliko, ali kada je počela da vodi jutarnji program, pokazala je i dokazala koliko ne umije sa ozbiljnim temama.

Ona u Jutarnji program, jednu jutarnju emisiju koja treba da bude informativnog karaktera dolazi u mini suknjicama i priča o stvarima koje nikome nisu bitne. Zbog tog nailazi svakodnevno na osudu ljudi, jer svi smatraju da nije sprikladna za taj program:

Kako vidite iznad dolazi u jako kratkim haljinicama, što jednako ne priliči tom programu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *