Zavolela ga dok je vozio juga na dvije rate: Supruga Mladena Krstajića je prava b0mba - majka troje djece ne izlazi iz teretane (Foto)

Zavolela ga dok je vozio juga na dvije rate: Supruga Mladena Krstajića je prava b0mba – majka troje djece ne izlazi iz teretane (Foto)

Mediji su objavili kako je Mladen Krstajić bio u centru pažnje radi potencijalne smjene sa izbornika Bugarske, pa je i razlog tome bio loš nastup reprezentacije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Ipak, jedan od posebnih dojmova koji je na zemlju ostavila je Krstajićeva supruga, a njeno ime je Ljubica Krstajić koja je majka troje djece, sina i dvije kćerke. Većinu svog vremena provodi u teretani, te ima neodoljiv stas, a Mladen je suprugu upoznao u vrijeme kada je igrao za Partizan.

https://www.instagram.com/p/BMGxkrAglgj/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6a0b6a31-8d2c-40da-b4f0-3db55ef44c9e

Ona je ostala predana navijačica tokom čitave njegove karijere i pružala mu nepokolebljivo ohrabrenje, te iskreno navijanje. Mladen se jednom prilikom prisjetio tjeskobe koju je on osjećao kada je još otplaćivao auto u dvije rate, te nije znao kako će da izdržava svoju porodicu.

Ipak, tada je primio novac kada je bio u Njemačkoj i mogao je igrati dobro znajući da on može osigurati svoju porodicu. Svoju porodicu su Mladen i Ljubica proširili kada su dobili unuku, a niko ne može da vjeruje da je Ljubica baka zbog toga kako izgleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *