Neprijatni miris vlage u kući nestaće za tren uz pomoć 0vog jeftinog trika: Potrebne su vam samo 2 stvari i minuta vremena

Neprijatni miris vlage u kući nestaće za tren uz pomoć 0vog jeftinog trika: Potrebne su vam samo 2 stvari i minuta vremena

Pored toga što ima neprivlačan izgled i neugodan miris koji ostavlj iza sebe, vlaga nije nikako dobra iz više razloga, te može da dovede do štetnih posljedica kao što su uništavanja odjeće i namještaja.

Pored toga nije dobra ni zbog zdravstvenih razloga i kko bi to spriječili, potrebno je da identifikujete izvore vlage. Tokom zimske sezone, sve kako dani postoji hladniji i kraći, vlaga se može pojaviti u vašem stanu, a postoji pametno rješenje koje neće zahtijevati nikakve dodatne uređaje.

Riža je zapravo dobar proizvod za upijanje vlage, a eterična ulja vam mogu riješiti neugodne mirise. Tako je potrebno da naspete rižu u staklenku, te onda dodate 10 do 20 kapi eteričnog ulja kojeg želite. Tu staklenku onda pokrijte i dobro je protresite, pa poslije protresanja staklenku otkrijte i pokrijte sa gazom. Ako vam miris postane manje intenzivan, onda je samo protresite i dodajte još eteričnog ulja, te je držite na mjestu gdje vidite da ima vlage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *