Nije mogla to da mi oprosti: Željkova majka je razotkrila istinu o odnosu sa Jovanom – NastradaIa sam ni kriva, ni dužna

Nije mogla to da mi oprosti: Željkova majka je razotkrila istinu o odnosu sa Jovanom – NastradaIa sam ni kriva, ni dužna

Estradni par Željko i Jovana Joksimović su oduvijek bili poznati po sretnom braku koji traje preko decenije. Tokom života su jedno drugom uvijek bili podrška, dok su već od početka svoje veze uzimali dosta pažnje od javnosti i oni su se zapravo upoznali kada su vodili Eurosong u Beogradu.

U to vrijeme je Jovana raskinula zaruke sa Aleksandrom Zeremskijem, pa su se i svi pitali kako će majka od Željka Joksimovića da primi novu snahu. U prošlosti je Vesna Joksimović bila u bliskoj vezi sa Jovanom, ali se ipak to promijenilo kada je Vesna u medijima izrazila želju za unucima.

Mediji su tvrdili kako je ta izjava promijenili njenu vezu sa suprugom od njenog sina. Nakon toga se pojavio naslov kako je Jovana trudna, a to je bilo izmišljeno i Vesni se činilo kako joj Jovana nije mogla oprostiti taj nesporazum koji je rezultirao udaljavanjem između njih, kako je rekla u medijima Željkova majka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *