Karleušina kćerka glavna tema: Dobila pitanje o Ceci, a tek kad vidite šta je odgovorila - svi bruje o 0vome..

Karleušina kćerka glavna tema: Dobila pitanje o Ceci, a tek kad vidite šta je odgovorila – svi bruje o 0vome..

Nika Tošić, kći regionalne zvijezde Jelene Karleuše, podijelila je na društvenoj platformi TikTok kako bira da ne sluša pjesme mamine velike suparnice Cece Ražnatović. Kao entuzijastična korisnica TikToka, Nika Tošić često dijeli sadržaje na popularnoj društvenoj mreži.

Nika često na ovoj platformi dijeli video zapise na kojima pleše uz razne hitove domaćih i stranih izvođača. Njezin sadržaj prikupio je značajan broj pratitelja sa preko 20.000 pojedinaca, a mnogi su pratitelji ostavljali komentare na njezine videozapise. Nedavno je Niki jedan korisnik postavio pitanje vezano za njezin ples, na što je Nika odgovorila. Pogledajmo šta je korisnik pitao i Nikin odgovor:

Jelena je godinama u zategnutim odnosima sa Cecom Ražnatović. To je korisnike Tiktoka navelo da se zapitaju sluša li Nika, kao kći renomiranog pjevača, glazbu najistaknutije konkurentice svoje majke. Ipak, to nije jedina tema koja ih je zanimala. Jedna korisnica Tiktoka bila je u nedoumici zašto ju je Karleuša blokirala, ali joj se brzo javila pronicljiva Nika koja je uvjerila da iza svakog postupka uvijek postoji razlog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *