Snahi dala bubreg, a ona joj 0vako vratila: G0re mreže zbog poteza svekrve na 270 km od Beograda (Foto)

Snahi dala bubreg, a ona joj 0vako vratila: G0re mreže zbog poteza svekrve na 270 km od Beograda (Foto)

Uvijek je poznato kako su odnosi između snahe i svekrve bili prilično napeti i komplikovani, dok je u toku jednog dana priča o svekrvi i snahi osvojila Balkan i to je bilo sasvim opravdano.

Akcija od punice koja je d0nirala bubreg mladoj djevojci koja se godinama b0rila sa b0lešću je zaista bio čin koji se ne događa rijetko, pa je to pokazalo ljubaznost i dubinu poštovanja koje može postojati unutar veze.

 

Kod Žepča u Bosni i Hercegovini je Saliha Delić donirala svoj bubre’g snahi Aiši Delić kojoj je 33 godine i ona je izjavila da ne žali radi svoje odluke jer će to omogućiti njenoj snahi sretan život.

Saliha je pojasnila da ona nikada nije namjeravala pristati na takvu ideju da su svekrve i snahe u zavai, a ona je dočekala da su njene obje snahe kao njena vlastita djeca, a da ona vjeruje da odnos između majke treba biti odvojen od ljubavi koju njen sin ima prema svojoj ženi. Aiša je dobila novi početak zbog svoje svekrve koja joj je spasila nesebično živ0t, te sada može da razmišlja o mogućnosti osnivanja porodice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *