Više od 2 miliona eura Vere Matović prvi put pred očima javnosti: Pjevačica je otvorila vrata svog doma, dobro sve osmotrite (Foto)

Više od 2 miliona eura Vere Matović prvi put pred očima javnosti: Pjevačica je otvorila vrata svog doma, dobro sve osmotrite (Foto)

Na Dedinju se nalazi raskošna vila od Vere Matović, a teško je naići na nekoga ko nije prošao pored zadivljujuće kuće koja je ukrašena sa skupocjenim slikama na zidovima, kako su to prenijeli oni koji su imali privlegiju da posjete njeno prebivalište.

Vera je sa svojim suprugom oduvijek imala hobi sakupljanja umjetnina, pa nije nikakva tajna da oni posjeduju nekoliko vrijednih djela. Tako je želja da se vidi Verin dom odavno prisutna kod javnosti, ali ta prilika je dodijeljena samo nekolicini novinara i pojedinaca.

Prethodno je Vera bila voditeljka televizijske ekipe koja je usmjerena na kulinarska istraživanj i tada je postao dostupan jaavnosti video koji na jasan način pokazuje interijer Vere Matović. Mnogi dijelovi njenog doma su izrađeni od drveta, pa tako prostor oko prozora također kraasi raskošno cvijeće koje sama pjevačica njeguje. Pjevačica je sama priznala da ona dosta vremena provede u kuhinji i da kada god se priprema za nastup da ona sa zadovoljstvom želi dobrodošlicu gostima i voljenima u svoj dom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *