Jelena Karleuša dekorisala terasu i baštu, svi zanijemiIi zbog detalja: 0vo je zaista raj koji imaju samo svjetske dive (FOTO)

Jelena Karleuša dekorisala terasu i baštu, svi zanijemiIi zbog detalja: 0vo je zaista raj koji imaju samo svjetske dive (FOTO)

Jelena Karleuša sa svojim suprugom i djecom boravi već par godina u vili koja je smještena na edinju i čija je vrijednost procjenjena na preko dva miliona eura, ali je poznato da su oni još mnogo novca uložili u nju.

Vanjski prostor ima predivan pogled na Topčidersku šumu, a bazen to čini idealnim mjestom za obiteljska okupljanja tokom sunčanih dana. Pored toga što je ljeto završilo, i dalje imamo nekih lijepih dana i sve to je natjeralo Karleušu da ona malo uredi svoje dvorište i terasu.

Toliko je daleko otišla da je ona čak predstavila svoj novi bazen, te je dokumentovala to na instagramu po uzoru na svjetske publikacije. Tu nekretninu su zapravo kupili od Dragana Stojkovića Piksija. Zaista se na fotografijama može zaključiti da ona ima predivan pogled i da joj njen dom nudi mir i užitak. Mnogi su se uvjerili u njenu pedantnost zbog toga kako njeno dvorište izgleda, a sada i sami pogledajte pa nam recite šta mislite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *