Muž Suzane Mančić preIomio: Prva supruga mu previše znači, Suzana se oglasila i sve potvrdila

Muž Suzane Mančić preIomio: Prva supruga mu previše znači, Suzana se oglasila i sve potvrdila

Suzana Mančić je bila poznata na našim prostorima kao “Loto djevojka” i ona je bila prava medijska atrakcija. I dan danas ona se dobro drži bez estetskih zahvata i tako ljude podsjeća na period kada su djevojke bile više prirodne.

Danas ćemo malo spomenuti njen privatni život, a ona je inače četiri godine u braku sa jednim Grkom, pa svakodnevno pokazuje da je njihova ljubav veća od bilo čega, pored toga što tu ima dosta segmenata koji mogu uticati na njihov odnos kao što je daljina.

Ipak, bilo je također i to da je od Suzane partner Siemon nastavio održavati kontakt sa svojom bivšom suprugom, što Suzana nije dozvolila da utiče na njihov odnos, a u jednom intervjuu je čak rekla:

“Ja imam sreću da sam u vezi sa čovjekom koji je civilizovan i koji vodi računa o svojoj djeci, pa čak i bivšim ženama jer se tamo razvodom ne prekida samo 0dnos prema supružniku. U vrijeme kada sam se ja razvodila od supruga, ja sam zamišljala da će naš život da bude i dalje povezan zbog djece, ali ipak to nije bilo baš tako. Ja sam uspjela da izgradim solidan odnos sa Simeonovim kćerkama, te nemam nikakvih problema da budem u društvu sa njegovom bivšom suprugom”, rekla je Suzana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *