Jedna rečenica je bila dovoljna: Evo zašto je Ana Ivanović prekinula svaki kontakt sa Novakom Đokovićem poslije toliko godina prijateljstva

Jedna rečenica je bila dovoljna: Evo zašto je Ana Ivanović prekinula svaki kontakt sa Novakom Đokovićem poslije toliko godina prijateljstva

Ana Ivanović i Novak Đoković se poznaju od djetinjstva i nekada su bili vrlo bliski, dok je njihova veza bila tema raznih nagađanja, a mnogi ljudi se interesuje za razloge raskida njihovog prijateljstva, dok ipak nije dao nikakvu jasnu izjavu oko toga.

Nakon što se Đoković vjenčao, tada su krenule priče o stanju njegovog odnosaa sa Anom Ivanović i sve to je zbog činjenice da Ana nije bila prisutna njegovom vjenčanju. Poslije svega toga je i došlo do smanjenog broja zajedničkih fotografija i gostovanja u programima, te zajedničkih treninga.

Ipak, kada god bi ih novinari pitali o toj temi, obje strane nisu imale ništa da kažu osim pohvala o drugoj strani. Vjerovalo se ipak da je Anin prethodni dečko Marko Stilitano bio glavni uzrok tih tenzija.

Nole i Marko su bili poznanici i preko Marka je Nole upoznao Anu, a kada su oni prekinuli, onda se Nole nastavio družiti sa nom i pričalo se tada da ju je kritikovao zbog ponašanja prema Marku i da je ljutito reagovala na to, te da je to uzrokovalo da se sve više udaljavaju, ali ipak nije nikada potvrđeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *