Vedrana Rudan iznela stav o masovnim koncertima Aleksandre Prijović po regionu: Da li bi se neko drugi usudio 0vo da kaže?

Vedrana Rudan iznela stav o masovnim koncertima Aleksandre Prijović po regionu: Da li bi se neko drugi usudio 0vo da kaže?

Aleksandra Prijović sada postaje najpopularnija pjevačica u regionu, a ona je krenula sa nastupom u beogradskoj Areni gdje je uspjela održati tri koncerta, pa je nakon toga u sarajevskoj zetri rasprodala tri koncerta. Osim toga je uspjela rasprodati pet nastupa u okviru zagrebačke Arene.

Tako je ova mlada pjevačica dobila razne komplimente na svom putu prema uspjehu, ali naravno u svemu tome se susrela sa kritikama od kojih neke nisu bile baš dobre. Poznata Hrvatska spisateljica i novinarka Vedrana Rudan je bila među zapaženim osobama koje su izrazile divljenje Aleksandrinim velikim nastupima, a prilikom njenog gostovanja na Novoj TV je Vedrana pohvalila mladost Balkana jer je oslobođena tereta historije.

“Profesori koji predaju našoj djeci su nevjerovatno dosadni, a unatoč njihovom pričanju izgleda da ništa od tog nema utjecaja kod njihovih učenika. Nasuprot tome je Aleksandra u Hrvatskoj dosta istaknutija osoba čak i od najvišeg državnog dužnosnika. Kada pitate neko dijete da li zna ko je Aleksandra Prijović, odmah će vam reći da zna”, rekla je Vedrana.

Također je izjavila kako je pjevačica učinila više na poboljšanju odnosa između Hrvata i Srba koji imaju političku moć, a da sljedeće generacije i djeca imaju potpunu autonomiju nad svojim preferencijama i interesima. Tako je rekla da je Aleksandra uradila više na odnosima između Hrvata i Srba nego od političara koji se često viđaju u svečanim odijelima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *