"Pišu da sam konj i seljak" Šerif Konjević ogoIio dušu, otkrio istinu o Prijovićki... "pa i Šaban je to prvi znao!" (Foto)

“Pišu da sam konj i seljak” Šerif Konjević ogoIio dušu, otkrio istinu o Prijovićki… “pa i Šaban je to prvi znao!” (Foto)

Svi znamo da je iz Bosne i da se i dalje često vraća, ali živi u Minhenu u Njemačkoj, a sada je odgovorio na nekoliko pitanja iz medija, a kao što vidite iz naslova, o ovom izlaganju je govorio i o koncert Aleksandre Prijović.. Rekao je da ne želi da bude toliko iskren s medijima jer su znali da mu izvrću riječi, a on više nije dovoljno mlad da se ispravi i da demantuje brojne stvari.
Aleksandra je ovih dana glavna tema razgovora među masom, kolegama i medijima. Odnosno, rekao je da voli Bosnu kao i njegov sin, ali osnovna ljudska prava nisu zadovoljena kao u Njemačkoj. Nije ga briga šta drugi govore o njemu, bitno je da je zdrav i da su svi koje voli zdravi. Otvoreno je priznao da je prisustvovao koncertu Aleksandre P. i da je to bio prvi koncert na kojem je ostao od početka do kraja. On je istakao da je zamalo zaplakao i da mu je drago što je ona velika zvijezda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *