Brat Milorada Mandića Mande bez dlake na jeziku: Nije Bjela otplatio Mandin kredit, 0vo je prava istina (Foto)

Brat Milorada Mandića Mande bez dlake na jeziku: Nije Bjela otplatio Mandin kredit, 0vo je prava istina (Foto)

Milorad Mandić je bio jedan od najomiljenijih glumaca u Srbiji, a već je prošlo sedam godina od kada je on otišao, dok razlozi o iznenađenju njegovog odlaska i dalje ne prestaju da kruže. Kako bi uklonio sve glasine, brat od Milorada Mandića Mnade je odlučio u javnosti da iznese čitav događaj.

Kako je to Nenad Mandić rekao, Manino zdravstveno stanje se pogoršalo od kada je preuzeo dužnost ravnatelja u Kazalištu Boško Buha gdje je bila potrebna totalna obnova.

Iako je porodica Đoković dala donciju, to nije bilo dovoljno za pokrivanje njihovih troškova i onda je glumac morao da preuzme većinu radova sam i da uloži dosta vlastitog vremena, energije, finansija i stresa.

Također je i brat od Mande rekao da su njegove nemirne noći porasle kada je podigao novi kredit za stan, pa je radi svoje podmakle dobi morao da plati premije osiguranja kako bi on obnovio svoj kredit i odlučio je da posudi kod šivcaraca jer je to bila njemu tada najunosnija opcija, ali mu se sreća dramatično promijenila poslije 18 mjeseci.

Kako su troškovi rasli, banka je odbijala da isplati osiguranje, a sve dok tada kum od Mande Dragan Bjelogrlić nije uletio u intervenciju, pa je naložio predstavnicima banke da sredstva osiguranja prebace na Anjin račun i tada su u roku od jednog dana prebačena sredstva na Anjin račun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *