Jedni su pričali da joj je preoteIa Bobu, drugi da je Filipa podigla kao sina, a evo šta Zorica Nakić posle svega misli o Breni

Jedni su pričali da joj je preoteIa Bobu, drugi da je Filipa podigla kao sina, a evo šta Zorica Nakić posle svega misli o Breni

Preko tri decenije su Boba i Brena u sretnom braku, a tokom kasnih osamdesetih su oni javno otkrili svoju romantičnu vezu. Tokom njihovog života su neki govorili kako je ona Bobinoj bivšoj supruzi Zorici 0tela njega, a da je Filipa odgajala kao svoje dijete.

Pored toga što su svi mislili da će Boba da oženi Zoricu, njihova veza se raspala, a Zorica se poslije udala za Ivu Nakića, profesionalnog košarkaša sa kojim je dobila dvoje djece.

Brena i Zorica imaju jaku vezu koja se pokazala u nekoliko navrata, a pored toga što ona živi daleko, kada god Zorica dođe u Beograda, ona nastoji da provodi vrijeme sa čitavom porodicom. Također o Breninoj obitelji nema nikakve sumnje kada je na društvenim mrežama objvila fotografiju sa natpisom “Mi obitelj” gdje slika pokazuje veselu porodicu sastavljenu od svih njih. Brena je i također istaknula kako ona Filipu nikada nije nastojala da zamijeni biološku majku, ali da se cijeli život odnosila prema njemu kao da je njegovo vlastito dijete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *