Rekli su da ne izlazi iz kuće, da je Iošeg zdravlja: Nova fotografije Mire Banjac je pred vama, sve je jasno

Rekli su da ne izlazi iz kuće, da je Iošeg zdravlja: Nova fotografije Mire Banjac je pred vama, sve je jasno

Mira Banjac je obilježila 94. godine, a ona je slavna ličnost sa više od 320 uloga, te sa 30 uglednih nagrada tokom svoje karijere. Ova glumica se suočila sa raznim zdravstvenim izazovim, a nekoliko mjeseci je ona bila prik0vana za b0lnički krevet kada se b0rila sa k0ljenima i seps0m, pa je sve to zahtijevalo opsežno liječenje.

U skorije vrijeme su također i osvanule svježe fotografije ove glumice koje su bile popraćene sa slavljeničkom rođendanskom čestitkom. Pored toga što su se njoj više puta mlađi glumci obraćali da im se pridruži na pozornici, ona je rekla da će to raditi sve dok je živa.

Naglasila je kako godine nisu bitne nego da je smo bitna vitalnost sa kojom se suočavate u životu. Pored toga što su došla zaista turbulentna vremena, Mira je uspjela da izdrži, te da zadrži svoju staloženost, te očekujemo da njena karijera nije još završila. Zaista moramo reći da je rijetkost da nekoliko toliko voli svoj posao da je spreman da ga radi čak i po te dane kada se ne osjeća baš najbolje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *