Poznate ličnosti koje su bile u zatv0ru, a razlozi će vas š0kirati: Za njega niko ne bi rekao da je 0vako debeIo zgriješio

Poznate ličnosti koje su bile u zatv0ru, a razlozi će vas š0kirati: Za njega niko ne bi rekao da je 0vako debeIo zgriješio

Mnoge naše ličnosti su bile u zatv0ru, a jedni potpuno otvoreno pričaju o tome kakvo su iskustvo imali, dok se ipak drugi trude kako bi cijeli taj dio izbrisali. Pjevač Rasta je uhapšen u oktobru 2020. godine kada je i policija dobila nalog za pretres njegovog stana, pa je dobio pritvor od 3 mjeseca, a nakon puštanja na slobodu još 8 mjeseci kućnog pritvora.

Romana – ova pjevačica je uhapšena sa svojim partnerom u Australiji, kako su to mediji prenijeli, ona je zapravo svom izabraniku pomagala u pljački bankomata.

Bane Vidaković – On se teretio za držanje dr0ge za ličnu upotrebu i osuđen je na 100 hiljada dinara i šest mjeseci kućnog pritvora.

Džej Ramadanovski – Jednom prilikom je napravio prekršaj u Švedskoj kada je vozio u pijan0m stanju, pa je imaoa problema sa tamošnjim vlastima.

Zdravko Čolić – Jednom prilikom se našao iza rešetaka, a sve to je bilo radi ogromnog honorara kada je uhvaćen sa pozamašnom svotom deviza koji nisu bili prijavljeni za porez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *